Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to ještě ani půl roku, co Nikol Švantnerovou (31) na trůnu vystřídala nová Česká Miss Andrea Bezděková (29). Pro krásku to znamená nový začátek, Nikol změnila agenturu a hodlá se zaměřit na zahraniční trh a znovu vzít modeling útokem.

„Fotila jsem znovu i foto testy, to jsem dělala naposledy asi ve třinácti letech. Bylo to pro mě takové déjà vu,” prozradila nám Švantnerová, se kterou jsme si povídali na kurzu modelek v Písku, kde se bývalá fotomodelka zhostila úlohy poradkyně.

Člověk by si mohl říct, že Nikol za dobu své více jak desetileté kariéry nafotila tisíce fotek, tak proč se vracet k základům? „Missí fotky, které jsem v poslední době fotila, se nedají použít pro mé účely,” řekla modelka.

Nikol s modelingem začala ve třinácti letech a v šestnácti se objevila na módním mole v Hongkongu pro světové módní značky Christian Dior a Dolce & Gabbana. A doufá, že se v zahraničí znovu uplatní. „Chtěla bych zkusit prosadit se v Německu, v Anglii a ráda bych vyzkoušela i Ameriku. Myslím si, že teď je ten správný čas, kdy ještě něco dokázat,” řekla Švantnerová, která ale nechce odjíždět na dlouho. „Určitě nechci vypadnout z Čech na dva tři měsíce, raději bych dojížděla přímo za prací. Myslím, že je to na dobré cestě.”

Reklama

Další články

Načítám