Hlavní obsah
Článek

Před dvěma týdny zemřel jeden z nejlepších českých fotografů, teprve dvaačtyřicetiletý Adam Holý, který stojí za plakáty k filmu Pelíšky či Želary, spolupracoval s desítkami hvězd a loni na Czech Grand Design přebíral cenu Fotograf roku.

Několik focení s ním zažila moderátorka Kateřina Kristelová (44). Jak na něj sexy blondýna vzpomíná? "O Adamovi se mi mluvit nechce, protože je to pořád čerstvá věc, která mě zasáhla, stejně jako jeho další kamarády a známé. V poslední době jsem s ním byla v kontaktu, protože jsme plánovali focení a pomáhala jsem mu s nějakými věcmi, co potřeboval. Často, když jsem si mohla vybrat, kdo mě bude fotit, ať už šlo o komerční věc nebo časopisy, vybírala jsem si právě Adama, ač se ho spousta lidí bála a dělat se jim s ním kolikrát nechtělo," řekla Super.cz Kristelová, která s Holým měla blízký vztah.

Prozradila, že s ním práce byla leckdy hodně náročná. "Jako fotografa jsem ho milovala, a to s ním práce nebyla nijak jednoduchá. Byl živel, agresor a nerespektoval na place vůbec nic. Měl neskutečné vidění, a když se na člověka zadíval, bylo to, jako když vás prohlíží rentgen. Na ty jeho oči, myslím, nebudu vzpomínat jen já," říká Kristelová.

"Kolikrát mi domlouval, že si vybírám špatné kluky a že je to tím Britney Spears rajc faktorem, co v sobě mám, což mě tehdy spolu s týmem, se kterým jsme fotili, rozesmálo, a jde mi to hlavou doteď. Podrobně jsem se ho chtěla na všechno vyptat teď v létě, to už ale nestihnu, a tak budu doufat, že mi toho správnýho chlapa vybere tam nahoře a počkají na mě," vzpomíná na fotografa moderátorka.

"Jsem ráda, že fotky od Adama mám, mají pro mě zvláštní cenu, stejně jako mám navždycky schované jeho textovky," dodala Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám