Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Australská modelka Miranda Kerr (40) tvořila s britským hercem Orlandem Bloomem (39) dokonalý pár, ale jejich pohádka neměla šťastný konec. Po rozvodu si ale paradoxně oba polepšili...

Rodiče pětiletého Flynna patří k nejatraktivnějším hvězdám světového šoubyznysu, takže o nápadníky a nápadnice neměli nouzi. Představitel Legolase z fantasy série Pán prstenů momentálně randí s jednou z nejúspěšnějších zpěvaček Katy Perry (39) a jeho exmanželka ulovila rovnou miliardáře.

Miranda Kerr udělala na zakladatele komunikační mobilní aplikace takový dojem, že ji po roční známosti požádal o ruku. Modelka, která své sexy křivky nejčastěji vystavuje ve spodním prádle a plavkách, samozřejmě ani chvíli neváhala a s nabídkou snů souhlasila.

Evan Spiegel (26), jehož jmění magazín Forbes odhaduje na 2,1 miliardy amerických dolarů, na své lásce určitě šetřit nebude. Miranda Kerr přitom rozhodně není žádnou zlatokopkou, která by byla na bohatství svého snoubence závislá. V aktuálním žebříčku nejvíce vydělávajících modelek jí patří šestá příčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám