Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Budková je dva měsíce po rozchodu s přítelem Michalem. Po osmi letech vztahu to vypadalo spíš na svatbu, ale člověk míní a život mění a přišel konec. Zatím to u krásné Terezy na novou lásku nevypadá, nikdo třetí za rozchodem nestál.

"Je na to brzy, je to dva měsíce od rozchodu, pořád je to čerstvé, byli jsme spolu osm let. Ještě není čas skákat do nového vztahu," řekla Super.cz Budková.

Zatím si prý single život užívá. "Jsem teď docela pracovně vytížená, takže si ani neuvědomuji, že jsem sama. Na jednu stranu si to užívám, od sedmnácti let jsem poprvé bez partnera, nikdo mi neříká, co mám dělat, můžu si dělat, co chci, poprvé mám záchodové prkýnko dole. Zvykám si na to, uvidíme, jak to bude dál. Jsem teď spokojená," upřesnila modelka s tím, že do nového vztahu se opravdu nehrne. "Ještě je času dost. Sama uvidím, jak se bude co vyvíjet," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám