Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tyhle holky se umí před objektivem pořádně odvázat i samostatně, ale když pracovní povinnosti svedly dohromady tři české kočky, vznikla nebezpečně dráždivá podívaná.

Smyslně laděné černobílé snímky zachycují modelky Terezu Jelínkovou, Kateřinu Šonkovou a Šárku Stiborkovou. Tři výstavní reprezentantky domácí krásy se v rámci projektu spojujícího fototechniku se známou oděvní značkou, s níž spolupracují i Kendall Jenner a Justin Bieber, k sobě tiskly tělo na tělo a vznikla tak mimořádně zajímavá podívaná.

Holky se mohly při pózování v plavkách podělit o své zkušenosti. Zatímco Kateřina a Šárka se ucházely o titul České Miss, Tereza se prosadila spíše v zahraničí. Česká modelka má za sebou focení v Kalifornii i na Filipínách a brzy se pracovně vydá do Číny.

Pánové se nejspíš při prohlížení sexy záběrů nebudou moci rozhodnout, která z krásek je jejich favoritkou. Nejdelikátnější fotkou je bezesporu ta, na níž se Tereza a Katka k sobě tulí tak přesvědčivě, jako kdyby jim holčičí doteky byly příjemnější než ty pánské. Holky už si nejspíš zvykly na to, že podobné pozice jsou od nich při focení vyžadovány celkem často.

Reklama

Další články

Načítám