Hlavní obsah
Článek

Jako by venku už i tak nebylo horko k zalknutí, některým pánům možná bude při pohledu na tyhle české mladé dívky ještě hůř. Mrkněte do fotogalerie na snímky slečen, které se snaží uspět v čtvrtém ročníku Miss léta.

V pátek proběhlo v pražském aquaparku druhé semifinálové kolo prázdninové soutěže krásy, a stejně jako prvního se ho zúčastnila řada fakt pohledných dívek.

„Jsem ráda, že zájem dívek vzrůstá, že soutěž už má zvuk, některé účastnice z předchozích ročníků se nám podařilo dostat i do zahraničí, a nejinak tomu bude letos. Na casting se přihlásilo tři sta slečen,“ řekla Super.cz pořadatelka Alex Belingerová ze sdružení IT people, které i takto láká studenty na studium technických škol.

V porotě, která prý měla těžký výběr, protože do semifinále se dostaly dívky, jež v jiných podobných soutěžích bojují až ve finále, nechyběla Tereza Hudáková. Ta vyhrála loni, má docela úspěch coby modelka, a objeví se i na finále třetího září na největším autosalonu v České republice. Výherkyně bude Českou republiku reprezentovat na Miss Bikini World v Číně.

Reklama

Další články

Načítám