Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jen 2 dny zbývají do konce letní akce, během které si u MT nábytek vybavíte celou domácnost a ušetříte až 73 % z obvyklých cen. V akci mají třeba moderní ložnici zlevněnou o bezmála 10 tisíc, velký jídelní set levnější o více než 11 tisíc nebo komfortní sedačku se slevou přes 12 tisíc. A k nim dalších 9 000 modelů nábytku pro všechny generace za super ceny. Neotálejte, obří slevy končí 27. 7!

„Za ty prachy naprosto luxusní!“ chválí Lucie. Co řeknete na stěnu s parádní slevou vy?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ti, kdo už mají doma obývací stěnu Sigma 1 od MT nábytek, netají své nadšení. Rozmístili si skříňky v obýváku podle svých představ, schovali do nich vše potřebné, a díky modernímu povrchu si nemusí lámat hlavu s jejich údržbou. Na přání navíc dostali i vnitřní LED osvětlení vitrín, které jim doma po večerech dělá báječnou atmosféru. Přidejte se k nim, doporučujeme! Dříve za 11 631 Kč.

Skvěle hodnocená, nabitá funkcemi a o polovinu levnější. Nová královna vašeho obýváku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Poznejte Hanrietu, sedací soupravu, jakou jste si vždycky přáli. Je prostorná a pohodlná, snadno ji rozložíte na lůžko, potah něco vydrží a do jejích útrob uložíte spoustu věcí. Vyberete si barevné provedení i pravý nebo levý roh a pak už si jen budete užívat komfortního lenošení. Jak říkají její šťastní majitelé: „Super sedačka!“ Dejte bez obav na jejich vynikající zkušenosti. Dříve za 23 415 Kč.

Kvalitní spánek = půl zdraví. Dopřejte si ho na oblíbené manželské posteli za super cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč je dvoulůžko Dione 1 jednou z nejoblíbenějších postelí z nabídky e-shopu MT nábytek? Je to prosté. Díky pevnému materiálu s odolným povrchem, velké ložné ploše, úložným prostorům ve spodních šuplících i výběru z různých matrací pro každou postavu. K tomu si přidejte senzační akční cenu a je to jasné. Vaše noci i rána odteď budou mnohem hezčí. Dříve za 8 267 Kč.

Kam s tím vším? Do pohledné a praktické šatní skříně, zlevněné víc než o třetinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je vám líto zbavovat se oblíbených kousků oblečení, ale už je nemáte kam dávat? Našli jsme pro vás řešení, dvoudveřovou šatní skříň Oswaldo. Trička nebo kalhoty přehledně poskládáte do polic, sukně a halenky pověsíte na ramínka. Díky modernímu povrchu v přírodním dekoru nemusíte o skříň pečovat, takže získáte víc času na ladění garderoby. Extra výhodný nákup! Dříve za 5 414 Kč.

Rozjeďte to na tobogánu slev - až 73 %! Prázdninové ceny nábytku osvěží i vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si parádní jízdu na slevovém tobogánu e-shopu MT nábytek. Čeká tam na vás přes 9 000 báječných modelů do vašeho bytu, domu i zahrady se slevami až 73 %. Že vám po dovolené nezbývá dost peněz? Nevadí. Vyberte si nový nábytek hned, a splácejte ho až po prázdninách. Chcete k nákupu ještě více výhod? Mají je pro vás, ale pozor, akce končí už zítra 27. července!

Další články

Načítám