Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Vágner (46) se připravuje na třetí extrémní závod Spartan Race, a to v polské Krynici. Po týdnech tvrdého tréninku si dopřál pár dní na jachtě v St. Tropez, odkud se pak přesune rovnou do Polska.

Trať je dlouhá 24 kilometrů a Petr doufá, že získá třetí medaili do série. „Každý závod je extrémně náročný. Plazili jsme se pod ostnatým drátem, ručkovali přes překážky, skákali přes oheň, museli jsme přesunout ohromnou pneumatiku, podplavat překážku ve vodě, běhat s pytlem písku do kopce, házet oštěpem, překonávat překážky se sítí, přelézat dřevěné bariéry a další šílené věci. S výsledky obou závodů jsem moc spokojený a jsem zvědavý, jak dopadnu v Krynici,“ říká.

Na závody Petr trénoval i v Thajsku, kde byl před několika měsíci. V St. Tropez si ale jen užívá, a to převážně na jachtě.

„Z letiště do hotelu jsem se přesouval dokonce vlastním malým letadlem. Je to paráda. Po závodě v Polsku bych rád jel s dětmi na týden k moři, ještě nevím kam, a plánujeme i stanování na chalupě. Musím to promyslet a skloubit s natáčením Přístavu, který se už zase rozběhl. Divadlo se naštěstí nehraje, ale už jsme začali zkoušet novou hru, která bude mít v Divadle Radka Brzobohatého premiéru v říjnu,“ říká.

Přiznává, že má z posledního závodu, který se rozhodl absolvovat, trochu strach, protože se opět nechal ukecat k šílené sázce. „Vsadil jsem se s trenérem a koordinátorem závodu Honzou Jirkalem, že nebudu ve své kategorii poslední, jinak budu moderovat Top Star v bláznivém kostýmu,“ prozrazuje Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám