Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Iveta Vítová (40) se poprvé ve společnosti objevila v brýlích. Zasedla v porotě Miss neslyšících, a tak na finalistky chtěla dobře vidět. "Dřív jsem je nenosila. Snažím se v poslední době dávat do kupy, než nastoupím do práce. Řekla jsem si, že si oběhám zubaře, zařídím všechny resty, a jelikož řídím a málokdy vidím cedule před sebou, tak jsem si řekla, že bych s tím měla něco udělat. Špatně vidím na dálku," řekla Super.cz Iveta Vítová.

Moderátorce v polovině října končí mateřská a ráda by se na televizní obrazovku vrátila. Bude zprávy na Nově moderovat v brýlích? "Uvažovala jsem nad tím, protože čtecí zařízení je relativně daleko a už jsem s tím předtím měla trošku problém. Ale uvidíme, nechala jsem si předepsat i čočky. Jsem připravená na všechny varianty," upřesnila Iveta.

Zatím s šéfy Novy o svém návratu nemluvila. "Mateřská mi končí v půlce října, tak nějak bych se chtěla vrátit. Zatím je to ve hvězdách. Ještě jsem s Novou nemluvila, zatím netuším. Hodně moderátorek tam těhotní, je to plodné období, tak doufejme, že se bude kam vrátit," dodala Vítová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám