Hlavní obsah
Článek

Je mladý, pohledný, ženami obletovaný, ale věrný až na půdu kostela! Zpěvák a v současnosti především herec David Gránský (24), hvězdička seriálu Ohnivý kuře nebo muzikálů Mamma Mia! a Ať žijí duchové!, totiž už od sedmnácti randí s půvabnou optičkou Nikolou a nehodlá na tom nic měnit. Ani na dovolené, z které nám poslal fotky.

Patří k nejvěrnějším osobám českého šoubyznysu, přestože je pracovně na roztrhání a fanynky mu prý rostou geometrickou řadou, takže by si asi mohl hravě dokazovat, jaký je chlapák a mít milenek na jednom prstě hned několik. „Jsem na dlouhé vztahy, takhle mi to vyhovuje a nevím, proč bych na tom něco měnil,“ svěřil se.

S Nikolou trávil dovču na Kapverdských ostrovech.

„Zdrhli jsme tam před začátkem léta, protože mám jinak přes prázdniny spoustu práce. Navíc tam před sezónou není tolik lidí,“ prozradil David, který si neužíval jen romantiky, ale i rodičů a dvou bratrů.

Teď už je ale zpátky a práce má hafo. „Hlavním důvodem našeho brzkého odjezdu na dovolenou bylo, že se Ohnivý kuře točí i přes léto. Hrát tam grázla mě strašně baví. Od dob seriálu Gympl jsem takovou roli neměl, tak si jí o to víc užívám,“ dodal mládenec, jehož také od září čeká opět nabitá divadelní sezóna.

V muzikálu Mamma Mia! totiž ztvárňuje Skye a v muzikálu Ať žijí duchové! na motivy legendárního filmu má pak hlavní roli Dlouhého Jendy.

Reklama

Další články

Načítám