Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Markétě Konvičkové (29) nejde nezávidět jejího partnera Rendu. Nejenže je mladý, pohledný, umí řídit letadlo a je do ní bezhlavě zamilovaný, ale také milovnici poezie píše básně, což už se jen tak nevidí. Není divu, že se zapřísáhlá romantička vydala na festival Colours of Ostrava, kde se kromě hudby také básnilo. Za básničku si každý kreativec mohl vychutnat dobrou kávu, což zlákalo i Markétu a jednu báseň na místě napsala.

„Poezii mám ráda. Pár básniček jsem už napsala. Šlo z většiny případů o zamilované básně nebo o ’pokus’ napsat si text na píseň. Ráda taky tvořím narozeninová přání," říká Markéta.

„Nejhezčí báseň jsem asi dostala od svého současného partnera. Nebyla sice úplně dokonalá, ale v tom bylo její kouzlo a originalita. Když jsem to dočetla, červenala jsem se od ucha k uchu,” řekla Markéta, která se svým přítelem žije na Moravě, kde také studuje.

Bývalá účastnice první řady Česko Slovenské SuperStar má za sebou životní úspěch. „Právě jsem odstátnicovala na Vysoké škole báňské a jsem oficiálně bakalář. Konečně tak budu mít o prázdninách klid udělat svůj nový song, který by měl vyjít v září i s klipem. V srpnu mě také čeká natáčení jednoho filmu, ve kterém jak zpívám, tak i hraju malou roličku. Je to výzva a moc se na to těším. Samozřejmě neošidím ani své fanoušky a čeká mě spousta koncertů,” říká Markéta Konvičková.

Reklama

Další články

Načítám