Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 1999 byla, stejně jako její herecký protějšek z romantické komedie 10 důvodů, proč tě nenávidím Heath Ledger, vycházejícím hollywoodským talentem. Právě díky tomuto snímku, který si zamilovaly převážně tehdejší teenagerky, se oba dostali do herecké první kategorie. A zatímco předčasně zesnulému Heathovi (†28) osud dopřál před kamerou strávit už jen jedinou dekádu, Julii se především posledních pět let nebývale daří.

Jen letos se objevuje ve čtyřech celovečerních filmech, z nichž ten nejnovější, akční thriller Jason Bourne, měl v pondělí premiéru v Las Vegas.

Pětatřicetiletá herečka zde vedle Matta Damona získala hlavní roli, a tak si na svém zevnějšku na promítání v Caesars Palace dala záležet. Nechala si vytvořit na své poměry nebývale výrazný make-up a oblíbené sportovní oblečení vyměnila za večerní róbu. Jediný, kdo na události Julii kazil pocit, že je královnou večera, byla jako vždy okouzlující Alicia Vikander...

Reklama

Další články

Načítám