Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před kamerou začínala už jako desetiletá holčička, a to epizodní rolí v seriálu Gilmorova děvčata. V 11 dostala rovněž epizodní roli v seriálu stanice Disney Chanell Sladký život Zacka a Codyho. Větší prostor Victoria Justice (23) dostala ve 12 ve filmu Mary a posléze v seriálu Zoey 101 stanice Nickelodeon. I ta, stejně jako Disney Chanell, je zaměřena na dětské publikum.

Rok 2010 se nesl ve znamení hlavní role v sitkomu V jako Victoria, v roce 2012 pak získala hlavní úlohu ve filmu Kde je Albert?, oba projekty byly zaměřeny na teenagery. V roce 2013 se pak pochlubila získáním hlavní role v seriálu s prvky thrilleru Eye Candy pro stanici MTV. Ten už se od dětského a dospívajícího publika lehce odklonil a Victorii otevřel cestu také k tomu dospělému. Tak uvidíme, jak příležitost zúročí.

Justice se pohybuje také na hudebním poli, vydala už několik singlů (nejplodnější v tomto směru byl rok 2012) a oznámila, že chystá album.

Fotky pocházejí z Miami, kde trávila čas u bazénu s kamarádkou.

Reklama

Další články

Načítám