Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po desetivteřinové penalizaci a následném poklesu z druhého na třetí místo ve Velké ceně Británie si odjel zatím vedoucí jezdec letošního seriálu F1 Nico Rosberg (31) odpočinout na ostrov Formentera. Volno mezi závodem na okruhu Silverstone a Velkou cenou Maďarska pojal - narozdíl od vítěze závodu na britském okruhu Lewise Hamiltona (31), který úspěch oslavil v náruči další slavné ženy, tentokrát Rity Ory - jako krátkou rodinnou dovolenou a příležitost k pořízení snímků manželky Vivian Sibold a hlavně malé dcerky.

Jedenáctiměsíční Alaϊa si toho z výletu s rodiči asi moc nezapamatuje, později ale bude moci sáhnout po albu, kde najde celou řadu snímků dokumentujících dovádění v moři. Rosberg se ujal role fotografa opravdu poctivě, soudě dle záznamů z karet španělských paparazzi.

Rosberg a Sibold oslavili 11. července druhé výročí svatby, která se uskutečnila v Monaku. Randí spolu však už od teenagerských let, brali se po jedenáctiletém vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám