Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) vystavila své tělo slunečním paprskům, s přáteli vyrazila na týdenní plavbu na jachtě po chorvatských ostrovech. Byla to prý dovolená plná nejen slunce a opalování, ale také dřiny.

"Když se rozhodlo, že se bude plachtit, museli jsme všichni přiložit ruku k dílu a makat. Vytahovat provazy, uvazovat a povolovat lana... Není to tak jednoduché, jak to na první pohled vypadá. Kolikrát to opravdu dost houpalo a chytli jsme i pořádné vlny, až nám někdy bylo dost špatně. Ale vždy jsme dorazili šťastně do cíle na břeh a tam nás čekala zasloužená večeře, víno nebo pivko. Máme skvělou partu a tak jsme si volné dny spolu parádně užívali," svěřila se Kamila.

Kamila je známá tím, že často navštěvuje fitness centra. Stalo se to součástí jejího životního stylu. "Nedokážu si život bez fitness a sportu představit. Vidím v tom smysl, po cvičení se cítím super, odpočinutá, postava je zpevněná, nemusím řešit povolování kostýmu v divadle a hlavně mám super kondičku," prozradila zpěvačka a dodala: "Někdy je to ale opravdu dřina a dost to bolí. Ale - jak se říká - pro krásu se musí trpět. Rozhodně nejsem typ člověka, který má krásnou postavu zadarmo."

Díky cvičení se Kamila na dovolené nebála odhalit v plavkách, a tak ukázala své krásné svalnaté a vypracované tělo. Nyní se už pomalu vrací do pracovního procesu. "Na dovolené jsem byla načerpat energii na konec léta, který budu trávit v nahrávacím studiu společně s mými kolegy, kteří budou mými hosty na desku duetů. Jsem nesmírně ráda, že na albu budu mít písně s osobnostmi, jako je Leona Machálková, Josef Vojtek, Marian Vojtko, Vilém Čok, Olga Lounová a další. Moc se těším na spolupráci s nimi a na křest, který proběhne 11. listopadu 2016 v Kostele svatého Šimona a Judy v Praze," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám