Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě v květnu na Bahamách byla tato slavná britská modelka a pohádkově bohatá budoucí dědička po šéfovi Formule 1 v kondici, kterou by jí mohla závidět lecjaká modelka či Miss. Výstavní postavu si držela i jako maminka dvouleté dcery Sophie. Stačilo ovšem jen několik týdnů a postava pohledné brunetky už není tak bezchybná, jak jsme byli zvyklí.

Šoubyznysem protřelí jedinci už v dámě v bikinách s modrými zrcadlovkami na očích jistě poznali dvaatřicetiletou dceru Bernieho Ecclestona Tamaru. Ta s manželem Jayem Rutlandem a jejich holčičkou jezdí na dovolené několikrát do roka.

Tentokrát si na únik před stresem jejich domovského Londýna, kde bydlí v Kensington Palace Gardens v centru města v sídle za 45 miliónů liber, vybrali mezi celebritami stále populárnější řecký ostrov Mykonos. Jak se zdá, spekulace o partnerské krizi po manželových dřívějších pletkách s drogovým bossem nebudou až tak žhavé...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám