Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Americká komička Amy Schumer (35) si umí udělat legraci z ledasčeho, ale když došlo na její postavu, smysl pro humor ji rázem přešel. Její tělo má k mírám 90-60-90 daleko, ale zařazení mezi slavné boubelky ji urazilo.

Amy je jednou z tváří aktuálního kalendáře Pirelli, v němž dostaly prostor ženy, které se nestydí za svou přirozenost. Herečka z filmu Vykolejená fotografce Annie Leibovitz pózovala jen v kalhotkách a nebránila se zvěčnění faldíků na břiše. Po tomto odvážném kroku ji magazín Glamour zařadil mezi plnoštíhlé celebrity společně s Adele, Ashley Graham a Melissou McCarthy, což Amy opravdu vykolejilo.

Z výběru plnoštíhlých hvězd byla totiž tou nejméně prostorově výraznou a ohradila se, že jí označení „plus-size“ nepřísluší. Amy Schumer má však do Ashley Graham stejně daleko jako do Gisele Bündchen, takže její tvrzení nevyznělo příliš šťastně.

Herečce se společnost boubelek nelíbí, ale přirovnávat k sexbombám ji také nelze. Amy vystavila své tělo neurčité kategorie na Havaji, kde momentálně natáčí dosud nepojmenovanou komedii s Goldie Hawn. V plavkách se ale Schumer nejspíš před kamerou neobjeví, protože by opět mohla být označena jako plus size, což samozřejmě vůbec není...

Lze Amy Schumer označit jako plus size celebritu?
Ano, má viditelně pár kil navíc
21,7 %
Ne, její postava je naprosto v normě
78,3 %
Celkem hlasovalo 17422 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám