Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Playmate roku 2015 Dani Mathers veřejně zostudila starší ženu, když sdílela její fotografii během sprchování v posilovně. Obrázek, na němž v popředí zachytila i sebe, jak se škodolibě směje, doplnila ještě o urážlivý text: „Když se na tohle nemůžu dívat já, tak vy už vůbec ne.“ Devětadvacetiletá modelka snímek sdílela na Snapchatu.

Mathers za to, že tímto odsouzeníhodným způsobem zahanbila neznámou ženu, ovšem krutě zaplatila. Zrušili její show v rádiu, byl jí navždy zakázán vstup do losangeleských posiloven LA Fitness, a navíc čelí policejnímu vyšetřování.

Pokud se vyfotografovaná žena odváží přijít a svědčit proti modelce, hrozí jí až šest měsíců za mřížemi. Případem se ovšem policie stejně zabývá, jelikož vedení posilovny jednání modelky označilo za závažné porušení práva na soukromí jejich klientky.

Na Mathers se pochopitelně snesla vlna kritiky i z řad ostatních lidí. Za své jednání se sice omluvila, fotografii brzy stáhla a uvedla, že to tak nemyslela, ale její slova nikoho neobměkčila. Nakonec si ještě vymyslela, že snímek poslala omylem, jelikož je na Snapchatu nová.

Související témata:
Snapchat

Reklama

Další články

Načítám