Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsme docela zvědaví, jestli se i letos Marku Dědíkovi (41) podaří protančit se ve StarDance až do finále, stejně jako loni s Jitkou Schneiderovou. Partnerku s minimálně fyzickými předpoklady k tomu mít bude - v soutěži provede Olgu Šípkovou.

Tu všichni známe jako někdejší mistryni světa (a dvakrát Evropy) ve sportovním aerobiku, trenérku a instruktorku. Olga tedy dobře ví, co je to dřina v tělocvičně, nácvik choreografií, trénink od rána do večera, dodržování kroků, držení těla...

Profesionální tance, standardní i latinskoamerické, budou na druhou stranu i pro ni, stejně jako pro ostatní, výzvou. „StarDance je pro mě krásná a inteligentní zábava, přehlídka elegance a inspirace. Je pro mě výzvou a báječnou šancí naučit se tancovat, nechat se vést profesionálem a setkat se se zajímavými lidmi. Je to skvělá možnost, jak vystoupit z běžných dnů a zažít něco nového,“ řekla ke své účasti.

Zmínili jsme úspěchy Šípkové, dodejme i Dědíkovy - Marek je mistrem České republiky a semifinalistou mistrovství Evropy v latinskoamerických tancích. Ve StarDance vedle zmíněné Schneiderové tančil také s Veronikou Žilkovou a do třetice (snad všeho dobrého) tedy s Olgou Šípkovou. „Letošní StarDance bude opět skvělá – možná se nám naučí tančit dalších deset zajímavých osobností a my všichni toho budeme svědci. Sám se těším jako malý kluk!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám