Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Členové legendární rockové skupiny Guns N‘ Roses byli z důvodu držení zbraně zadrženi na kanadských hranicích zrovna ve chvíli, kdy měli namířeno na velkolepý koncert v Torontu. Frontman kapely Axl Rose to řekl téměř padesáti tisícům fanoušků a vysvětlil tak zpožděný začátek vystoupení.

„Víte, co se dělo? Našli jsme zbraň. Nebyli jsme sice zatčení, ale chvíli nás zadržovali,“ řekl Axl před odehráním osmnácté písně z jejich playlistu před vyprodanou halou. „Byli opravdu milí, měli porozumění. Víte, může se to stát, že zapomenete, že tu pitomou zbraň máte u sebe,“ objasnil čtyřiapadesátiletý zpěvák a se sarkastickým úsměvem se podíval na hlavního kytaristu Slashe a dodal: „Nebyla to moje zbraň.“

Přesto ale naplno neprozradil, komu nález patřil. Mluvčí kapely ovšem sdělil, že zbraň nepatřila žádnému členovi skupiny, s čímž také strážníci na hranicích kapelu nakonec vpustili do země.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám