Hlavní obsah
Článek

Jakube Štáfku, opravdu si myslíš, že tohle ti někdo spolkne? Hvězda Ulice, která v ní účinkuje úplně od počátku, začala režírovat internetový seriál Vyšehrad!. Všem ale tvrdí, že v seriálu sám roli nemá, nýbrž jeho dosud utajované dvojče, fotbalista Julio Lavický. Myslí si snad, že jsme padlí na hlavu?

„V hlavní roli se představí utajované dvojče Jakuba Štáfka Julio Lavický, kterého všichni znají pod přezdívkou Lavi. Tato jediná osoba opravdu hraje samu sebe. Pro lidi musí být velké překvapení, že Kuba má dvojče,“ tvrdí bez mrknutí oka přesvědčivě mluvčí seriálu Agáta Prachařová. Z fotek je ale jasné, že Štáfek jen změnil účes a nechal si namalovat tetování, aby vypadal trochu jinak.

Podobnou praktiku, jako teď on, kdysi předváděla podobně neúspěšně Gabriela Partyšová, když všem tvrdila, že má dvojče Rebeku, které zpívá. Věřila tomu tehdy možná jenom ona sama.

A kdo další tedy v seriálu hraje? Třeba manžel Agáty Jakub Prachař se zhostil role hráčova agenta, majitelem klubu je další hvězda Ulice Ondřej Pavelka. Produkce horečně jedná také o účasti Vojtěcha Dyka. Pokud si s hercem a zpěvákem plácnou, zahrál by si dalšího virtuosa s míčem.

„V seriálu je pravda o tom, jací jsou fotbalisté ve skutečnosti. Nic jiného než ženské, hadry, párty a fotbal je nezajímá,“ směje se Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám