Hlavní obsah
Článek

Tropické léto se letos v Česku nekoná a koupaliště nejsou v obležení jako v minulém roce. Na plážích na jihu Evropy a v USA však lze narazit na parádní úlovky.

Plavková sezóna je v plném proudu a slavné krásky na svých tělech předvádějí bikiny, jež si pořídily pro letošní léto. Ke spokojenosti pánských zraků je mezi celebritami zájem o velmi úsporné modely. Věk jejich nositelek přitom nehraje vůbec žádnou roli.

Nejmladší generaci dokonale reprezentuje herečka Bella Thorne (26), která z roztomilé holčičky dospěla v sexy kočku. V oranžových bikinách definitivně potvrdila, že léta věnovaná televizní produkci pro děti a mládež už má za sebou.

Na opačném konci věkového spektra je bývalá členka kapely Spice Girls Mel B. Čokoládová zpěvačka je ve 41 letech v životní formě a na jachtě kotvící u Ibizy předvedla figuru srovnatelnou s profesionálními atletkami.

Dovádění na pláži si užívala i herečka Blake Lively (36), která s manželem Ryanem Reynoldsem očekává druhého potomka. Její bříško se už pořádně zakulatilo, ale to nastávající mamince při koupání nebránilo.

Výstavní křivky v bikinách předvedla i herečka Kate Hudson (45), jejíž pevná postava snese srovnání se zasloužilými modelkami Alessandrou Ambrosio (43) a Adrianou Limou (42). Věřili byste, že všechny tyto tři dámy jsou po dvou porodech?

Kolekci plážových krásek doplňuje nechvalně proslulá zpěvačka Tulisa Contostavlos, herečka Margot Robbie (33), vnadná modelka Daphne Joy a Emma Roberts, která možná jednou zastíní svou slavnou tetičku Julii.

Kdo je v plavkách nejvíce sexy?
Bella Thorne
2,8 %
Mel B
2,4 %
Blake Lively
2 %
Margot Robbie
3 %
Kate Hudson
3 %
Alessandra Ambrosio
2,9 %
Adriana Lima
1,8 %
Daphne Joy
68,2 %
Emma Roberts
1,5 %
Tulisa Contostavlos
12,4 %
Celkem hlasovalo 28362 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám