Hlavní obsah
Článek

Nicole Vaidišová většinu roku tráví mimo domov, po dlouhé době si nyní užívá léto v Čechách. Tráví je s přítelem, golfistou Danielem Suchanem, který je také většinu roku na cestách, a stejně jako ona má druhý domov v Americe.

S přítelem vyrazili v sobotu na galavečer Miss Deaf World 2016. "Chtěla jsem to podpořit, bylo to moc fajn. Byl to hezký večer. Většinu roku trávím mimo republiku, je fajn být na léto déle v Čechách a vyrazit třeba na takovou akci," řekla Super.cz Nicole. "Měla jsem favoritku, byla to jedna z vítězek," dodala tenistka.

Tenisový návrat poslední rok brzdí častá zranění - rameno, kotník, zápěstí... Jak to nyní vypadá s její tenisovou kariérou? "Je to v řešení. Jsem zraněná už dlouho, pořád se to vrací. Za další měsíc dva se uvidí, co dál. Je i varianta konce kariéry. Takový je život. To si člověk nenaplánuje. Nemám výčitky, dělám maximum, bohužel zdraví úplně neslouží," říká sexy tenistka.

Jednou už konec kariéry zažila. Tehdy byla bez tenisu čtyři roky. Umí si to představit i nyní? "Menší představy, co bych dělala, už mám. Už jsem zažila normální život mimo tenis. Nevidím to jako špatnou variantu, jednou to čeká každého z nás," vysvětluje.

Založení rodiny s přítelem Danielem to ale zatím není. "Rodina není na pořadu dne. Do budoucna nikdy neříkej nikdy, ale nyní určitě ne," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám