Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda dávno zrušeného seriálu Gympl s (r)učením omezeným a tvář muzikálů Mamma Mia! a Ať žijí duchové! Ivana Korolová (35) se pochlubila fotkami od moře. A protože její tělo patří k nejkrásnějším v šoubyznysu, myslíme, že dobře udělala. Mrkněte sami!

Ivana odpočívá u moře před další náročnou muzikálovou sezónou. Nevynechá ho snad žádný rok. A nechce se tomu věřit, ale tvrdí, že prý bývaly doby, kdy se moc svým tělíčkem chlubit nemohla. Měla totiž pár kil nadváhu. „Teď už je tomu pár let jinak, a to díky pravidelnému pohybu,“ svěřila se Korolová.

„Každý rok lítáme někam s našima a bráchou, takže si je aspoň jednou za rok pořádně užiju. Je to možná vtipné a pro někoho nepochopitelné, že jezdím ve svém věku pořád ještě k moři s rodiči a bratrem (21), ale máme to tak rádi. Umíme to spolu. Každý si dělá, co chce,“ uvedla představitelka Leontýnky z Brtníku.

Celý den je prý schopná se válet a kochat pohledem na krásy světa. A po dovče s rodinou se chce ještě vydat na další se svým přítelem. A aktivnější nebude jen kvůli přítomnosti blízké osoby.

„V Rakousku budeme každý den chodit na túry nebo sjíždět singletrail na kole. Loni jsem dvakrát spadla, ale snad se to jednou naučím,“ dodala sympaťanda Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám