Hlavní obsah
Článek

Glamour modelka Kelly Brook (36) je pověstná svým sexy kalendářem, kterým každoročně těší pány napříč věkovými kategoriemi. Vypadá v něm vždy dokonale. Realita se však poslední dobou od fotografií z kalendáře poněkud vzdálila. A někteří lidé to šestatřicetileté Brook dávají pořádně ‚sežrat‘, jak se říká…

Zatímco ve vztahu s bývalým přítelem, trenérem Davidem McIntoshem, bylo cvičení jejím každodenním chlebem, s příchodem Jeremyho Parisiho pravidelné návštěvy posilovny zřejmě zmizely. Na dovolenou do Itálie tak Kelly zabalila víc jednodílných plavek, ve kterých se nějaké to kilo navíc schová lépe než ve dvoudílných.

Ale za některé snímky i v těch si vysloužila pár přehnaných a zlých komentářů. „Vidím menší velrybu.“ „Pohybující se hora.“ „To je nějaký druh mořské obludy?“ „Stala se z ní žena, která vypadá lépe oblečená.“ I takové kritiky se Brook dočkala.

Každopádně je stále více těch, kteří v ní vidí zdravě vypadající ženu. Jeden za všechny: „Nevypadá, že by se starala o každé nabrané kilo a je to dobře. Normální zdravá holka užívající si dovolenou.“ Ke kterému táboru se přidáte vy?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám