Hlavní obsah
Článek

„Náš ústav se vám mými ústy co nejsrdečněji omlouvá za toto politováníhodné nedopatření, k jakému dochází maximálně jednou za deset let.“ Tak přesně tuhle Chocholouškovu filmovou omluvu by nyní mohla použít televize Nova, které se povedlo v pátek do vysílání filmu dostat na dvě minuty záběry, které nikdy na obrazovky přijít neměly!

Na programu byl podle plánu pozdě večer film Pompeje, ten však znenadání vystřídal pohled na prázdné studio Televizních novin. Po nějaké době bylo slyšet šouravé kroky, až se před kamerou objevil postarší technik. Nejdřív jen pozoroval dění kolem sebe, pak vzal mobil a zkoušel, jestli ho někdo slyší. Než zmizel a vrátil se film, stačil si ještě ulevit. „Ty v**e!“

Celá nechtěná scénka nebyla delší než dvě minuty.

„Divákům se omlouváme za přerušení filmu Pompeje. K manipulační chybě došlo při přípravě mimořádných zpráv o situaci v Turecku,“ vysvětlila DigiZone mluvčí Novy Anna Suchá. V té době došlo v Turecku k pokusu o armádní převrat a stanice se o tom rozhodla diváky informovat.

Nova měla nedávno jinou podobnou legrační historku, když moderátor zpráv ve Snídani s Novou nestihl svoje vysílání a museli za něj zaskočit Gabriela Partyšová s Pavlem Svobodou. Protože se ale spíkr zakecal s šéfem pořadu, nedostal ani pokutu.

Související témata:
Pompeje
Technik

Reklama

Další články

Načítám