Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) má štíhlounkou postavu a nebojí se ji ukázat. Tentokrát předvedla svým fanouškům na sociální síti svůj pidi zadeček. Přesto ale překvapivě přišla vlna kritiky. Malý podle jejích fanoušků je, o to ale méně vysportovaný. Desítky jejích obdivovatelů jí doporučují začít pořádně dřepovat. Hlasujte v anketě na konci článku!

„Aguš na něj asi nikdy nedostala. Proplesknutí prokrvuje a svědčí,“ zní jeden z vtipných komentářů a pak jsou to desítky „chytrolínů“, kteří modelce doporučují začít pořádně dřepovat, protože na její pozadí už prý hodně působí gravitace.

„Nejde mi do hlavy, jak můžeš mít takhle měkkej zadek, když všude dáváš, jak cvičíš a běháš,“ píše jedna z fanynek. „Tlustý ne, spadlý jo,“ rýpla si další. „Dřepy, Aguš, dělej dřepy,“ přidává jiný. „Zkus dřepy. Tohle je škaredý zadek. Není sice velký, ale je plochý a to není vůbec hezké,“ komentuje slečna Kristien. A téma dřepy se pod fotografií objevuje stále dokola.

Agáta má ale i fanoušky, kteří ji brání. Podle nich je její pozadí naprosto v pořádku. A že není úplně vysportované? Ať si každý zamete před vlastním prahem...

Co říkáte na pozadí Agáty Prachařové?
Je krásné
18 %
Na její věk je opravdu povislé
61 %
Ujde
21 %
Celkem hlasovalo 49633 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám