Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47), který strávil převážnou část letních prázdnin ve Spojených státech, hned po svém návratu začal plnit své otcovské povinnosti. Zatímco svého mladšího syna Matěje nechal u své stále ještě manželky Moniky, se starším Kubíkem odjel na několikadenní výlet do Jižních Čech.

„S Kubíkem jsme strávili několik nádherných dní na jihu. Byli jsme na táboře, jezdili na výlety a věnovali se jeden druhému,“ svěřil se Super.cz Mareš, který by kvůli svým dětem snad šel i na konec světa. K tomu ale naštěstí pro jeho fanoušky nemuselo dojít, ale i tak si toho Mareš dost vytrpěl. A to když vzal Kubíka na druhý díl animovaného filmu Auta.

„Museli jsme na to jít druhý den zase. Připadal jsem si jako ve filmu Padesátkrát a stále poprvé. Jeli jsme stejnou cestou, stejně jsem kupoval lístky a musel jsem se i stejně divit, když se divil Kubík. Jako když Adam Sandler v tom filmu říká, že nejhorší je, když se každý večer koukají na Šestý smysl a on se pokaždé musí divit, že je Bruce Willis mrtvý,“ smál se moderátor při vzpomínce.

Nyní je ale sám na sebe naštvaný, že svého syna na tento film vzal. Ten totiž od té doby chce auto s tryskáči a musí létat. „Žádné auto mu už není dobré, což je pro milovníka aut, jako jsem já, děs,“ směje se Mareš, který se teprve před několika dny vrátil z Jižních Čech a už se tam chystá znovu.

Již tento pátek totiž v Českých Budějovicích propukne první poprázdninová roadshow Evropy 2 Ranní Show Live. Tentokrát od dvaceti hodin v tamějším Kulturním domě Vltava. A můžete se těšit nejen na hvězdy Evropy 2, kapelu Nightwork ale i na sexy tanečnice a dokonalou laserovou show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám