Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednatřicetiletá reprezentantka Spojených států v alpském lyžování Lindsey Vonn je právem označována za nejkrásnější lyžařku světa. Se svými 178 centimetry by se přitom klidně mohla vyjímat i na přehlídkových molech. Tento týden se sebevědomě natáčela fotografům ze všech úhlů na červeném koberci v Los Angeles během udílení cen ESPY.

Svou pevnou postavu, které dominuje perfektně vypracovaný zadeček, oblékla do netradičně střiženého společenského overalu, v němž díky třpytivým nohavicím zářila do daleka.

Golfista Tiger Woods si při pohledu na ni musel trhat zbylé vlasy, ani ve vztahu s tak okouzlující a úspěšnou sportovkyní totiž neudržel choutky na uzdě. Důvodem jejich loňského rozchodu po třech letech byla stejně jako v případě jeho bývalé ženy Elin Nordegren nevěra. Atraktivní Švédku, s níž má Woods dvě děti, podváděl dokonce opakovaně s několika ženami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám