Hlavní obsah
Článek

Málokterá žena je se svým dekoltem naprosto spokojena. A nejčastější přání? O trochu plnější a pevnější prsa. Jako řešení se většinou jeví operace, ale pokud se vám pod kudlu nechce, neházejte flintu do žita. Objevili jsme triky, jak stejného efektu dosáhnout i bez operace. A opravdu fungují!

3 vteřiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To je přesně doba, za kterou budete mít neodolatelný dekolt. Stačí vám obléknout si jednu z těchto vychytaných podprsenek. Bez operace, pochybných prášků a silikonových vycpávek – krásná prsa obstará sama podprsenka!

Double Push-Up: Pro nečekaný „WOW“ efekt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chytře vybraná podprsenka dokáže divy. To už určitě víte. A pokud vám ke štěstí chybí pár centimetrů přes prsa a toužíte po sexy žlábku, přidejte do svého arzenálu double Push-Up podprsenku. Ta ňadra pozvedne a jak jsme u Push-Upek zvyklí, taky je stlačí k sobě a tím vytvoří plnější a pevnější dekolt. Pěnová výztuž u tohoto modelu je extra plná a dodá vám chybějící objem. WOW efekt zaručen!

Push-Upka a optický klam: Když vaše prádlo uvidí ještě někdo jiný

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tušíte, že prádlo, které oblékáte, večer uvidí ještě někdo jiný? Pak sáhněte po oblíbené Push-Upce Brillant. Díky košíčkům z tvarované pěny vytvoří žádoucí efekt plného sexy dekoltu a je ideální pod oblečení s hlubším výstřihem. A sama o sobě je nejen díky krajkovým detailům naprosto neodolatelná. Její košíčky jsou na středu zdobeny jemným řasením, které opticky přidá vašim ňadrům na objemu a ještě více zdůrazní plnost dekoltu. Pořídíte ji ve čtyřech barvách a široké škále velikostí!

Velká prsa už máte, ale chybí jim pevnost?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy s většími ňadry na sobě pociťují gravitaci výrazněji. Sice nosíte podprsenky větších velikostí, ale v horní části jsou vaše ňadra až příliš měkká a málo plná? Pak musíte vyzkoušet podprsenku Fortuna! Ta je speciálně navržena pro větší ňadra. Díky Push-Up efektu je pozvedne a speciální střih je krásně vymodeluje dokulata a dodá jim na plnosti v horní části. Podprsenka má navíc nízký střed, takže je přímo stvořená do hlubších výstřihů!

Na sport: Sexappealový doping

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S každodenní Push-Upkou do posilovny asi nevyrazíte. Ale co když chcete okouzlovat plným dekoltem i při sportu? I pro vás existuje řešení! Hladká bezešvá Push-Upka s kosticemi je navržena přesně pro vás! Poskytne vám dostatečnou oporu a pohodlí, takže se můžete bez obav věnovat své oblíbené aktivitě. Navíc je vybavena kosticemi a vyztuženými košíčky s Push-Up efektem, takže od vás trenér nebude moc oči odtrhnout.

Další články

Načítám