Hlavní obsah
Článek

Děti nechala Kate Hudson (45) doma a vyrazila s přáteli na Ibizu. Po dvou porodech a před čtyřicítkou se může pochlubit výstavním tělem.

Dcera neméně slavné Goldie Hawn po své matce podědila kromě hereckého talentu i smysl pro provokaci. Hvězda filmu Na pokraji slávy svůj profil na sociální síti zásobuje provokativními fotkami a stejně příjemný pohled je na ni i během dovolenkových radovánek.

Kate Hudson, která se letos objevila s Julií Roberts v komedii Svátek matek, předvedla svou pevnou figuru v bikinách. Výstavní zadeček však záhy pokryla vrstva bláta, protože herečka vyzkoušela místní specialitu v podobě přírodního zábalu.

Dvojnásobná maminka byla v dobré náladě, přestože momentálně neprožívá žádný románek. Po zkrachovalém manželství s Chrisem Robinsonem, s nímž má syna Rydera (12), a nepovedeném vztahu s bývalým snoubencem Matthewem Bellamym, který je otcem jejího syna Binghama (5), si Kate vyzkoušela poměr se zajíčkem. Ani o 13 let mladší zpěvák Nick Jones se však neukázal jako ideální partner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám