Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to jen pár dní, co se stala vdanou paní jedna z dlouholetých posil stáje Victoria’s Secret, Brazilka Ana Beatriz Barros. Ta řekla sladké ‚ano‘ egyptskému obchodníkovi Karimu El Chiatymu na ostrově Mykonos, kde nemohly chybět ani její věrné kamarádky a kolegyně v čele s krajankou Alessandrou Ambrosio (43).

Nevěsta kráčela k oltáři ve svatební róbě od Valentina a dcera Alessandry Ambrosio Anja před ní rozhazovala okvětní lístky... Zkrátka romantika jako vyšitá. V zástupu modelek nechyběly například Adriana Lima, Isabeli Fontana, Fernanda Motta či Jessica Hart, jíž dělal doprovod její partner Stavros Niarchos.

Čtyřiatřicetiletá kráska je nejznámější díky spolupráci s Victoria’s Secret, ale zaregistrovat jste ji mohli rovněž několikrát v plavkovém vydání Sports Illustrated či v kampaních pro Intimissimi, kosmetiku Chanel či v módní kolekci Jennifer Lopez JLO.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám