Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletá modelka Lais Ribeiro patří k vycházejícím hvězdám andělské značky spodního prádla Victoria´s Secret. Latinskoamerická kráska už pro značku nafotila řadu kolekcí a nechybí ani v nejnovějším katalogu spodního prádla.

Atraktivní modelka by už brzy mohla začít šlapat na paty svým mnohem slavnějším krajankám, mezi které bezesporu patří Adriana Lima, Gisele Bündchen či Alessandra Ambrosio. Lais Ribeiro je už téměř osm let maminkou syna Alexandra, což byste do ní na první pohled vůbec neřekli, protože vypadá na mnohem méně, než jí ve skutečnosti je.

Do modelingu se exotická kráska vrhla roku 2009 a rázem se z ní stala hvězda. Předváděla pro Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Versace a další světové značky.

Pro Victoria’s Secret začala pracovat už před šesti lety a patří k nejoblíbenějším tvářím této značky. Zároveň má na svém kontě kampaně pro Ralpha Laurena, Christiana Diora, Toma Forda, Gap nebo American Eagle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám