Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) frnkla na další prosluněnou dovolenou. Půvabná čtyřicátnice se s rodinkou vypravila na Kanárské ostrovy, konkrétně si už poněkolikáté vybrala svou oblíbenou destinaci, ostrov Lanzarote, kde se s rodinkou slunila loni.

Simona Krainová má i coby dvojnásobná mamina perfektní postavu, kterou se nebojí ukazovat. Na sociální síti se pochlubila fotkou v plavkách. Škoda jen, že si přes plavecký úbor přehodila mikinu. I tak se ale bylo na co dívat, protože Simona vystavila na odiv své nádherné dlouhé sexy nožky.

Jako modelka se Krainová neustále udržuje ve formě a zakázky si pečlivě vybírá, nevezme jen tak nějakou pracovní nabídku. Díky cvičení a zdravé stravě má postavu jako lusk, a tak se tělíčkem v plavkách může bez obav pochlubit. Na prvním místě je ale především vzornou maminkou synů Maxe a Bruna, které má s manželem Karlem Vágnerem.

„Ten jejich smích, radost. Z vlny, která je překvapí, ze zmrzliny, z pavoučka na zdi, z objevování světa. Jsem tak šťastná, že můžu být u toho. To je nejvíc největší láska na světě. Děkuju za každý den s nimi, můj splněný sen,“ rozplývala se Krainová na dovolené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám