Hlavní obsah
Článek

Už od prvního pohledu nedisponuje mírami 90-60-90, které jsou v módním průmyslu stále měřítkem dokonalosti. Iskra Lawrence bortí zažité představy o ženské kráse a dokazuje, že i s plnější postavou se dají dělat divy.

Módní průmysl byl pro pětadvacetiletou Britku vždy velkým lákadlem, ale odmítala se přizpůsobit požadavkům agentur, jejichž svěřenkyně před focením hladoví a následně jsou jejich těla pro jistotu graficky zbavena všech tzv. nedokonalostí. Iskra se vydala vlastní cestou a na sociální síti začala zveřejňovat své neupravené fotky, které brzy přilákaly davy obdivovatelů.

Kočka s oblým ale zároveň pevným tělem už dosáhla svého a dnes ji zastupuje agentura, která na základě vývoje trhu musela přehodnotit své priority. Iskra se už dokonce objevila v kampani na spodní prádlo a plavky, čímž obrátila módní průmysl vzhůru nohama.

„Dřív se na mě všichni dívali skrz prsty, ale když vidím svoje neretušované fotky na Times Square, konečně mám pocit, že jsem respektována za to, kým opravdu jsem,“ řekla modelka o svém úspěchu.

Zhmotněný sen všech dolňáků se vypravil do Miami, kde vznikly další fotky do portfolia. Iskra vystavovala v bikinách svou postavu, již si udržuje podle vlastních pravidel. K jídlu si může dát cokoliv, na co má chuť, ale třikrát týdně má povinnou účast v posilovně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám