Hlavní obsah
Článek

Když Julia Roberts (56) v kinech zářila jako prostitutka Vivian, která prožila pohádkový románek s Richardem Gerem, její neteř Emma ještě nebyla na světě. Pokud by se ale kultovní snímek po více než čtvrtstoletí dočkal nové verze, pětadvacetiletá kočka by byla dokonalou nástupkyní své slavné tetičky.

Juliina dcerka Hazel má teprve 11 let, ale v její rodině je další slečna, která se už stačila prosadit v Hollywoodu. Hereččin bratr Eric (60) se může pochlubit krásnou Emmou čerpající ze zkušeností svého otce i tety. Zatímco z Julie se stala uznávaná hollywoodská hvězda, kariéra jejího sourozence nabrala opačný směr. V roce 1986 se Eric díky filmu Splašený vlak dočkal nominace na Oscara, ale na stará kolena natáčí jeden béčkový brak za druhým.

Emma Roberts měla naštěstí při výběru rolí větší štěstí než její otec. Po účinkování v sérii American Horror Story dostala hlavní roli v seriálu Scream Queens. Neteř slavné herečky disponuje sexy křivkami, jež by byla škoda před kamerou nezúročit. Své tělesné přednosti vystavila i na pláži v Miami, kde se ukázala v růžových bikinách, s nimiž sladila retro brýle. Vycházející herecká hvězdička by se svými mírami obstála i v plavkovém katalogu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám