Hlavní obsah
Článek

Tak tohle asi nikdo nečekal! Když díky Super.cz začaly prosakovat přísně utajované informace o tom, že Prima chystá českou verzi Pevnosti Boyard, zdálo se, že televize pošle do Francie jen pár známých tváří, natočí jeden díl soutěže a pojede se zpátky. Jenže jak se zdá, jde o projekt úplně jiné velikosti. „Jede kolem padesáti celebrit,“ řekl Super.cz dobře informovaný zdroj.

Spousta jmen už byla odtajněna, mnohá coby překvapení ještě čekají. Jedou Prachařovi, kývli Kuchařovi, chybět nebude Leona Machálková nebo pohádkový Miroslav Šimůnek.

A nová jména? Těšit se budeme moci na známou prsatici Veroniku Farářovou, moderátora Diváckých zpráv Tomáše Krause, pojede také Viet Anh Doan, chlapík, který v seriálu Ohnivý kuře tak krásně žvatlá v roli pana Liu, majitele vietnamské večerky. Doteď se vytahovalo jedno nové jméno za druhým, teď by byl ale asi kratší seznam těch primáckých tváří, které nepojedou. Padesátka lidí je totiž fakt vysoké číslo!

„Dílů natočíme hodně, diváci se budou mít na co těšit,“ slibuje zdroj z Primy, která je zatím oficiálně skoupá na slovo. A soutěžící také, protože drtivá většina z nich má podepsanou mlčenlivost s výhrůžkou tučné pokuty, pokud něco prásknou. Proto se těšíme, co nového nám zase prozradí...

Reklama

Další články

Načítám