Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je už tři čtvrtě roku po těžkém rozchodu s otcem svého miminka, nikdy v životě nebyla tak dlouho sama. A zdá se, že už ani nebude! Moderátorka Štěpánka Decastelo (45) totiž začala randit s libereckým politikem, který vypadá jako pankáč!

Štěpánka to přiznala, když si na svou sociální síť začala házet s chlapíkem fotky, a pak sdílela i video s názvem „Ukončete samotu a otevřete se novému vztahu“.

Když jsme se jí na nového muže po jejím boku zeptali, odpověděla ale trochu zdráhavě.

„Je mi s ním moc fajn, Roman je můj opravdu velký kamarád, rozumíme si čím dál tím víc, ale nerada bych k tomu něco víc říkala, nezlobte se. Přece jen je vše v počátcích, nechci nic zakřiknout a také se mi mluvení o mých vztazích v minulosti nevyplatilo,“ uvedla pro Super.cz.

Roman Šotola je otcem malého chlapečka a na Liberecku býval docela velké zvíře. Největší slávu zažil ve chvíli, kdy mu coby předsedovi představenstva libereckého dopravního podniku dal revizor pokutu a Šotola pak tvrdil, že ho urážel kvůli jeho vzhledu. Připomíná totiž pankáče. Poté, co se revizor ohradil, svá dřívější ostrá slova mírnil.

Před dvěma lety totálně pohořel ve volbách, musel odejít ze zastupitelstva, nyní je programovým ředitelem libereckého Centra Vlasty Buriana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám