Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O dvaatřicet let mladší přítel herečky Hany Gregorové Ondřej Koptík si prý fyzicky i slovně podal osmiletého chlapce ze základní školy, kam chodila i jeho dcera. Podle Koptíka dotyčný chlapec jeho dceru šikanoval, a tak si to s ním šel sám vyřídit.

Koptík se podle ředitelky školy dostal do budovy pod záminkou, že si jde vyzvednout dceru, které se udělalo nevolno. Místo toho ale ve škole vyhledal jejího spolužáka, kterého prý zvedl nad hlavu, třásl s ním a vyhrožoval mu.

Celému incidentu prý byla přítomna učitelka, která ale nezasáhla. „Myslím si, že se paní učitelka měla alespoň slovně ohradit. Samozřejmě chápu, že se nebude vrhat na dvoumetrového člověka, ale prostě neučinila ani to, co mohla," řekla ředitelka školy, kde k události došlo, Marta Váňová TopStaru.

A co na to sám Koptík? „Má dcera byla v první třídě a byl tam žák, syn policisty. Od dcery, která najednou chodila domů zamlklá, jsme se dozvěděli, že ji ten kluk šikanuje. Mlátil ji do břicha, bil, tahal za vlasy a kradl jí svačiny. Bylo to každý den, pravidelně a dlouhodobě. Škola to neřešila, tak jsem tam vlítnul," cituje Blesk Koptíkovo vyjádření.

„Došlo ale k důrazné domluvě. Došlo ke křiku, protože jsem vybouchnul a došlo k emocionální eskalaci. Nedržel jsem ho pod krkem, ale jinde. Důrazně jsem mu vysvětlil, že to je moje dcera," dodal Koptík s tím, že vždycky bude bránit své dítě, pokud to bude potřeba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám