Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani o prázdninách hudební duo TWiiNS nezahálí. Krásné sestry Daniela a Veronika Nízlovy nezklamaly své fanoušky ani letos a připravily pro ně hudební podobu dalšího letního hitu.

Možná si ještě pamatujete na jejich píseň One Night Stand s americkým rapperem Flo Ridou, která vznikala na Miami, nebo loňský song Sogapo, který vznikal v Chorvatsku.

Na rozdíl od loňska nevyužila dvojčata jako exteriéry ostrov Pag, ale klip k písni Latino love natočila na chorvatském ostrovu Hvar. „Sešla se nás tam úžasná dvacetičlenná parta. Spolu s našimi tanečnicemi Martou a Janou jsme si tam užily hromadu zábavy, což je určitě na záběrech vidět,” zavzpomínala Daniela Nízlová, která uvedla, že se na natáčení objevil také mistr světa ve wakeboardingu Miroslav Hribik.

Natáčení klipu k písni Latino Love propojily dívky s dovolenou. „Každý den jsme natočily nějakou část klipu, ale stíhaly jsme si také užívat,” řekla Daniela.

Reklama

Další články

Načítám