Hlavní obsah
Článek

Když se na stříbrném plátně Táňa Pauhofová (40) proměnila v legendární českou herečku Lídu Baarovou, tak se tulila ke Karlu Markovicsovi, představiteli zrůdného Josepha Goebbelse. Nyní slovenská herečka vyměnila německého herce za významně pohlednějšího polského kolegu Michała Żebrowského, který patří ve své domovině mezi nejoblíbenější herce.

Romantická komedie Všechno nebo nic, která vznikla na námět první z řady úspěšných knih nejprodávanější slovenské autorky Evy Urbaníkové, se právě dočkala své poslední klapky, která padla v Itálii. „Bylo to příjemné, pohodové, i když se nám i poslední den děly věci, jako že jsme kvůli dešti museli točit do tří do rána nebo že jsme zapomněli boty Táni Pauhofové v Praze,“ uvedl jeden z producentů Igor Konyukov s tím, že právě slovenská herečka si zaslouží obrovský dík za statečnost, protože v době natáčení zkoušela hlavní roli v Národním divadle na Slovensku, a neustále tak pendlovala mezi několika zeměmi. A pochválil i Żebrowského, který točil se slovenskou kráskou poslední záběry filmu. „Je to nejen skvělý herec, ale taky bezvadný společník a bavič,“ dodal.

Momentálně se tvůrci přesouvají do střižny, aby filmový příběh o majitelkách malého knihkupectví a jejich životních eskapádách s muži mohl už 24. listopadu obsadit česká, slovenská a polská kina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám