Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na české scéně snad neexistuje jedinec, kterému by byl svět módy vzdálenější, než je Kamil „Kazma“ Bartošek. Přesto si ho módní magazín InStyle nečekaně vybral na profesionální focení.

V jednu chvíli byl internetový provokatér obklopený profesionály z oboru, fotografem Benediktem Renčem, stylistkou Karin Dimitrovovou a vizážistkou Margitou Skřenkovou, a módní ignorant vůbec netušil, co se kolem něj děje.

„Vlastně jsem úplně nevěděl, kam mířím, dostal jsem příkaz od mé manažerky Evy, abych dorazil, a ani nevím, co mě čeká. Vážně budu v módním časopise?” divil se Kazma, který na akci dorazil jako obvykle se zpožděním. „Myslím, že mě nebude bavit focení a hra na modelku. Jsem zvědavý, jestli mi některé ty věci budou sedět,” smál se člověk, který dal světu falešného Jima Carreyho.

Virtuální výtržník, který stojí za pořadem One Man Show internetové televize Stream, se tvářil jako hrdina, ale bylo na něm vidět, že pod drsnou slupkou je v něm jen malá dušička. „Vůbec nevím, jestli mi to před fotoaparátem půjde. Je to vždycky zásluha fotografa, všechno to stojí na něm. Nemám rád foťáky, kteří tě postaví do prostoru a nevysvětlí ti, kam se postavit, jak se tvářit, kam dát ruce,” řekl Kazma s tím, že má pět základních póz, které dokola střídá.

Na jeho naučené pohyby nakonec nedošlo, neboť fotograf Benedikt Renč zafungoval jako profík, který zkrotil i samozvaného internetového diktátora Kazmu Kazmitche. O tom, jak to celé dopadlo se můžete sami přesvědčit v zářivém čísle InStyle, které vychází 15. srpna.

Reklama

Další články

Načítám