Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Přesně před 15 lety vstoupila do amerických kin komedie Pravá blondýnka, díky níž se z herečky Reese Witherspoon (48) stala hollywoodská hvězda první velikosti. Film o růžové naivce se smyslem pro spravedlnost se stal kultovní záležitostí a drobná herečka na něj má jen ty nejlepší vzpomínky.

Reese už má ve své sbírce Oscara za hlavní roli ve filmu Walk the Line, ale Pravá blondýnka je dodnes její srdeční záležitostí. Když se oblíbená komedie dočkala jubilea, herečka oprášila své kostýmy, které jí dnes sednou stejně, jako v roce 2000, kdy se v růžových kreacích poprvé objevila před kamerou.

Pravá blondýnka se po dvou letech dočkala pokračování, v němž Reese svou slavnou roli zopakovala. Druhý díl měl sice tržby srovnatelné s originálem, ale herečka se do třetice do růžové neoblékla. Během probírání filmových kostýmů ale dokázala, že nepřibrala ani kilo.

Z hereččiny dcery Avy už sice vyrostla krásná šestnáctiletá slečna, která je od své slavné maminky k nerozeznání, Witherspoon se však prozatím bez nástupkyně obejde a z fleku by mohla navázat tam, kde v roce 2003 v druhém díle Pravé blondýnky skončila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám