Hlavní obsah
Článek

Může za to zklamání v lásce, nebo rodinné události posledního roku? Dcera Felixe Slováčka a Dády Patrasové Anička je pořádně zklamaná životem. Její otec udržuje přes rok poměr s malířkou Lucií Gelemovou, její maminka nově rozhlašuje do světa, že je zamilovaná do fešného Itala. Že by tohle všechno stálo za jejím prohlášením, které napsala na sociální síť? Vypadá to, že Anička Slováčková je na dně.

"Hrozně moc lidí se mě ptá, proč nikomu nevěřím. Hele, fakt nevím. Možná proto, že lidi jsou prostě svi..? Protože chlapi fakt myslej jenom rozkrokem? Protože ženský jsou zatraceně vyčůraný? Protože jsou oboje pohlaví egoistický a ješitný? Protože žádná láska prostě neexistuje? Nebo proto, že mi neustále někdo lže a mě už unavuje dělat, že nevím, že lžou? A když jim to řeknu, řeknou zase jinou lež? Běžte s tím fakt už všichni do..." napsala Anička na sociální síť.

"Jestli tenhle svět není o ničem jiným, než o tom si užít s co nejvíc ženskejma a mít co nejvíc prachů za každou cenu... tak v něm fakt už bejt nechci. Chce se mi z toho akorát zvracet," dodala Anička.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám