Hlavní obsah
Článek

Herec Johnny Depp (60) je nepoučitelný. Jako by mu nestačilo, že už v minulosti musel tetování věnované jeho tehdejší partnerce Winoně Ryder měnit z ‚Winona Forever‘ na ‚Wino Forever‘. Vyznat city ‚natrvalo‘ pomocí vpichů do kůže, kterých se jen těžko zbavuje, se rozhodl i v případě své poslední lásky Amber Heard (37), s níž se už několik týdnů za velice bouřlivých okolností rozvádí. Depp už evidentně nechce mít na těle nic, co by mu o 23 let mladší manželku, která jej osočuje z opakovaného psychického i fyzického týrání, připomínalo.

Hvězda Pirátů z Karibiku si na důkaz lásky v době největší zamilovanosti nechala na prsty pravé ruky vytetovat hereččinu přezdívku ‚Slim‘. Depp své ženě, která okolo rozvodu spustila obrovský mediální tyjátr, poslal jasný vzkaz, když si její přezdívku nechal změnit na nápis ‚Scum‘, což v překladu znamená špína, spodina či verbež.

Biceps téže ruky mu přitom ještě koncem května zdobila pin-up silueta Amber, i ta už je ale pryč. Proměnila se v cosi neurčitého, co připomíná totem, možná i náhrobní kámen...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám