Hlavní obsah
Článek

Hvězdný hráč Barcelony Lionel Messi (29) byl nedávno odsouzen za daňové podvody na 21 měsíců do vězení. Do chládku ale nepůjde, protože podle španělských zákonů si odsouzený za nenásilný trestný čin s dosud čistým trestným rejstříkem může udělený trest, který je kratší než dva roky, podmínečně odpykat na svobodě.

A Lionel Messi toho beze zbytku využívá a dalo by se říct, že si i nadmíru užívá. Společně s přítelkyní Antonellou, dvěma syny a řadou přátel si dopřává dovolenou na prosluněné Ibize.

Fotografové zvěčnili fotbalistu v plavkách na jachtě. Ještě lepší pohled však byl na jeho půvabnou partnerku, která v bikinách vystavila na odiv svou parádní postavičku. Není divu, že na ní usměvavý fotbalista mohl oči nechat.

Zatímco na jachtě působil Messi značně vypohodovaně, v posledních měsících mu do smíchu rozhodně nebylo. V Barceloně sice vyhrává, co se dá, ale v reprezentaci se mu vůbec nedaří. Po neproměněné penaltě ve finále mistrovství Ameriky Copa América proti Chile smutný Messi ukončil svou reprezentační kariéru.

Za daňové podvody navíc musel zaplatit pokutu v přepočtu 54 miliónů korun. Soudě podle luxusní dovolené na jachtě to však Messi ani moc nepocítil. Přeci jen patří mezi nejlépe placené fotbalisty světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám