Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už počtvrté se letos koná československá soutěž Úsměv HappyFoto, kterou pořádá největší zásilková fotoslužba v České a Slovenské republice. Výherkyně získá 1000 EUR a další ceny od společnosti HappyFoto a od mediálního partnera soutěže, jímž je Frekvence 1.

Úsměv HappyFoto 2016

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Soutěže se mohou účastnit ženy od 18 let věku, které nahrají svoji fotografii přes aplikaci na webových stránkách usmev.happyfoto.cz od 1. do 26. července 2016. O jejich postupu do dalšího kola rozhodnou jejich fanoušci, kteří pro ně budou mít možnost hlasovat také až do 26. července 2016. Do druhého kola ovšem postoupí nejen 40 finalistek s nejvyšším počtem hlasů, ale i dalších 10 s takzvanou divokou kartou od pořadatelů. Od 1. do 16. srpna 2016 rozhodnou fanoušci svými hlasy o vítězce Ceny sympatie, které fotoslužba věnuje fotoobraz v hodnotě 100 EUR. Nezávisle na hlasování fanoušků vybere pětičlenná komise tři vítězky.

Co čeká na vítězky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

První získá 1000 EUR, druhá 600 EUR a třetí 400 EUR v hotovosti. Všechny výherkyně si koncem letních prázdnin užijí báječné dny v jižních Čechách, kde se jim bude věnovat profesionální tým složený z vizážistky, stylistky, kadeřnice, kameramana a fotografa. Pořízené portréty i dokumentární záběry dostanou vítězky soutěže vytištěné na kvalitním fotopapíru a podívají se i tam, kde pro ně fotografie vyvolají – do rakouského Freistadtu, do jedné z nejmodernějších fotolaboratoří v Evropě, kam se běžně veřejnost nedostane.

Proč nás soutěž baví

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Těším se na pozitivní energii, kterou tato akce každoročně naplňuje organizátory, soutěžící i hlasující fanoušky. Minulý rok se do soutěže přihlásilo kolem 600 usměvavých mladých dívek a paní. Uvidíme, jaké nové zážitky přinese soutěž spojující Českou a Slovenskou republiku tentokrát. Mám radost, že se k nám letos přidala Frekvence 1, díky které se o soutěži určitě dozví mnohem více potenciálních soutěžících,“ dodává Michaela Bílá Čížková, jednatelka společnosti HappyFoto.

Další články

Načítám