Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Moderátor Libor Bouček (43) zanevřel na své mužství. Během Afterparty na Evropě 2 totiž na sebe prozradil, že nejraději nosí růžovou barvu. Boučkova záliba v této barvě je tak velká, že si dokonce pořídil růžové kalhoty.

„Já si nemyslím, že je něco špatného na tom, když si chlap vezme na sebe něco růžového. V Itálii má každý chlap doma čtvery růžové kalhoty,“ bránil se Bouček, ze kterého si hned začali utahovat Leoš Mareš s Patrikem Hezuckým. Sám Mareš se ale posléze přiznal, že i on doma vlastní něco růžového na sebe.

„Jsem nedávno pral a k bílému prádlu se mi přimotala červená ponožka, takže teď mám všechno do růžova,“ vysvětloval jeden z nejlepších moderátorů. A to je možná jediná záchrana. Již ve čtvrtek se totiž na Palackého náměstí v Praze od pěti hodin v podvečer uskuteční celorepubliková akce, která je stylově nazvaná PuPINKa vám to natře na růžovo.

A v čem tato akce spočívá? „Prostě si hned ráno den vylepšíte tím, že místo trička, mikiny či košile v obvyklých ponurých barvách, obléknete růžovou. Kdo v sobě najde tolik odvahy a přijde v celorůžovém oblečku, dostane od Evropy 2 speciální dárky,“ láká na akci své fanoušky Mareš, který možná na místě předvede i své růžové trenýrky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám