Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Snídaně s Novou Hana Mašlíková (41) nepatří ke kráskám, které dovolenou tráví jen válením na pláži u moře. Společně se svým namakaným snoubencem Andrém Reindersem letos v létě vyrazila do Tater na Slovensko.

A protože ani jeden z nich nevydrží bez pohybu, většinu dovolené sportovali. Chvilku na odpočinek si ale přeci jen našli. Hanka se na sociální síti pochlubila sexy fotkou v plavkách. Zvěčnit se nechala na okraji vířivky s výhledem na hory.

„Sportovní aktivity vystřídal relax. Vířivka na střeše hotelu s výhledem na Vysoké Tatry je prostě pecka,“ pochlubila se Mašlíková, která s přítelem jezdila na výlety na horských kolech. Jednou z destinací bylo například Popradské pleso.

„Se škopkem na hlavě jsme zdolali další krásu Tater,“ okomentovala snímek z náročného cyklistického výletu modelka. Jak je vidět, parádní dovolená se dá užít nejen v exotice...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám