Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako talentem proslula tato anglická herečka i svým bojem s váhou a pomerančovou kůží, který svádí někdy více a jindy zase méně úspěšně už deset let. Momentálně má Mischa Barton opět své hubené období, a tak se nehanbí dokonce ani svléknout se do půl těla a poslat nahý pozdrav z dovolené na Instagram.

Fotka pořízená zřejmě na hotelovém balkonu s výhledem na moře pochází podle hereččiných hashtagů z řeckého ostrova Mykonos a Mischa ji zřejmě trochu upravila, aby byla publikovatelná. V popisku k fotce se totiž objevilo i slůvko #Censored. Kdo ovšem herečku a příležitostnou modelku zná, zřejmě dobře ví, že jí svlékání se před kamerou až tak velké obtíže nedělá.

Svého času byla Barton jednou z nejpopulárnějších mladých tváří Hollywoodu i díky roli Marissy Cooper v oblíbeném seriálu O.C. Dnes je jí sice pouhých třicet, ale jako herečka bohužel pomalu upadá v zapomnění. Už nějakou dobu se jí nepodařilo získat opravdu zajímavou roli. Jako malá si přitom zahrála i v takových filmech jako Šestý smysl či Notting Hill.

Reklama

Další články

Načítám